Spreken

Introductie

Mijn naam is Pieter van Osch en ik ben internationaal ondernemer, spreker, auteur, vader van twee pubers en echtgenoot… alles met volle passie.

Ik onderneem al meer dan 30 jaar internationaal met eigen bedrijven in Nederland, Schotland, Engeland, Duitsland en de VS en in veel Europese projecten.

Ik ben elke dag verwonderd over koop-verkooprelaties. Hoe klant en leverancier met elkaar samenwerken. Of niet, natuurlijk. Ik vraag me dan af hoe dat beter kan. Hoe kunnen leveranciers hun klanten beter bedienen? Hoe kunnen leveranciers meer waarde creëren en daarvoor meer waarde van de klant terug vragen? Hoe kan een leverancier een transactionele relatie uitbouwen tot een wederzijds vruchtbare relatie?

In die ruim 30 jaar heb ik daar proefondervindelijk veel successen mee geboekt en veel flaters mee geslagen. Door de combinatie van best practices en een beproefde en gestructureerde methodiek krijgt u inzichten die uw bedrijf verrijken.

Pieter van Osch spreker auteur ondernemen

Onderwerpen

Ik heb de afgelopen jaren gesproken op conferenties (zoals GoBeyond MBA en EBBF), bij klantendagen van bedrijven (zoals IAMCP, Tele’Train en Livecom) en voor (directie)teams van bedrijven.

Ik spreek graag over de volgende onderwerpen:

  • Ontwikkel betekenis in uw organisatie voor gezonde groei. Geef meer betekenis aan onze mooie wereld en ontwikkel de commerciële kracht om dit succesvol te maken. Deze presentatie gaat over het evenwicht tussen betekenis en commercie. Over praktische plannen in uw hoofd met het hart op de juiste plaats. Meer informatie over deze keynote.
  • Kies je klant. Minder klanten leiden tot méér omzet en véél méer brutomarge. Hè? Hoe zit dat?
  • ‘Productizing 2.0. Voor zakelijke dienstverleners: over het verhogen van tarieven (en uw klant juicht), over het verhogen van productiviteit zonder harder te werken en over het borgen van inhoudelijke kwaliteit als uw organisatie groter wordt.

Spreekopdrachten zijn mogelijk van 20, 30, 45, 60 of 90 minuten. U krijgt 30 jaar ervaring gecomprimeerd in een heldere spreekopdracht met nieuwe inzichten en aansprekende voorbeelden.

Pieter van Osch presentaties

Ik heb de afgelopen 20 jaar in binnen- en buitenland gesproken voor groepen van 10 tot 500 personen, in het Nederlands en Engels. Ik hoor vaak dat mijn presentatie verrijkende inzichten oplevert om de volgende dag dingen praktisch anders te doen.

Tarieven en beschikbaarheid

Mijn tarief… een bijzonder verhaal. Ik hoor namelijk dat toehoorders met het gedachtengoed regelmatig de jaren erna tonnen of zelfs miljoenen aan meer waarde creëren. Aan de andere kant ben ik zo gepassioneerd dat ik mijn inzichten en ervaring wel kosteloos wil weggeven. Maar zoals ik ook schreef in mijn blog, passie is levensgevaarlijk… Daarom is mijn voorstel als volgt: U vertelt wat uw budget is om mij te laten spreken en ik haak aan of niet. Geen onderhandelingen, geen gedoe. Direct duidelijkheid. Deal?

Pieter spreekt voor ondernemers

Aanvraag voor een presentatie

*= noodzakelijk

Pieter van Osch spreekt